Zweden houdt nog wél rekening met een stunt van Oranje

10 oktober 2017, 09:23

Waar heel Nederland niet meer gelooft in een stunt van Oranje tegen Zweden, houden ze in Scandinavië nog wél rekening met het onmogelijke. Ondanks dat de formatie van Dick Advocaat met zeven goals moet winnen. "Stel, Oranje maakt drie goals in het eerste kwartier, dan worden de Zweedse spelers heel nerveus", stelt Daniel Nannskog.

De voormalig profvoetballers en tegenwoordige analist van de SVT, de Zweedse publieke omroep, gaat tegenover de NOS in op de uitgangspositie van beide ploegen. "Een journalist zou zeggen dat het al gespeeld is, maar als oud-speler weet ik dat er van alles kan gebeuren. Het wordt vanwege de situatie een heel gekke wedstrijd, denk ik."

Mede omdat Zweden zelf ook moet winnen, om aanspraak te maken om een play-offticket. De minste nummer twee haalt plaatst zich namelijk niet. Tijdens het eerste duel in Solna had Zweden het bovendien erg lastig tegen Oranje (1-1). De winnende goal van Bas Dost werd in de slotfase onterecht afgekeurd. "Oranje speelde toen echt goed en verdiende het om te winnen. Ik dacht: dit is het nieuwe Nederlands elftal, ze zijn weer terug op hun oude, normale niveau en het zal wel tussen Frankrijk en Nederland gaan in poule A."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen