Frankrijk moet WK-klus klaren zonder gekwetste Kanté

8 oktober 2017, 11:49

Als Frankrijk haar afsluitende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland komende dinsdag wint, dan kunnen alle preparaties voor het WK 2018 in Rusland getroffen worden. Bondscoach Didier Deschamps vertrouwt er na de 0-1 zege in Bulgarije op dat dit wel goed gaat komen, ook al moet hij een sterkhouder missen.

€4.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté heeft in Sofia namelijk een hamstringblessure opgelopen. De controleur van Chelsea moest na een half uur al het veld verlaten in Bulgarije. Deschamps bevestigt dat de middenvelder er niet bij zal zijn tegen Wit-Rusland, dat de Fransen in de heenwedstrijd nog knap op 0-0 hielden. Gebeurt dat deze keer ook, dan kan Zweden profiteren als de nummer twee drie punten pakt in Nederland. Oranje kan alleen nog het WK halen door minimaal zeven keer te scoren tegen Zweden.

Deschamps zag een goede eerste helft van Frankrijk in Bulgarije, maar was na afloop wel kritisch. "De tweede helft was lastig. Het werd echt een gevecht. Het moet beter", aldus de bondscoach van Les Bleus. "Maar de drie punten zijn binnen. Nu is Wit-Rusland aan de beurt. De spelers zijn zich ervan bewust dat een zege volstaat om het WK te bereiken. Dat is natuurlijk prachtig, waardoor we er vol voor zullen gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen