Advocaat kiest tegen Wit-Rusland voor Babel en Rekik

7 oktober 2017, 20:03

Het Nederlands elftal begint het kwalificatieduel met Wit-Rusland met vier 'nieuwe' namen. Ryan Babel, Daryl Janmaat, Virgil van Dijk en Karim Rekik keerden terug in de selectie en verschijnen zaterdag in Borisov meteen aan de aftrap.

De voorste linie bestaat naast Babel uit Vincent Janssen en Arjen Robben. Het middenveld wordt gevormd door Tonny Vilhena, Davy Pröpper en Georginio Wijnaldum. Rekik, die pas één interland speelde, speelt met Van Dijk in het hart van de defensie. Van Dijk werd maandag last-minute nog opgeroepen door bondscoach Dick Advocaat. Janmaat en Daley Blind zijn de backs. Jasper Cillessen staat onder de lat.

Oranje staat voor de loodzware, en bijna onmogelijke opgave een monsterzege neer te zetten. Zweden won eerder op de avond met 8-0 van Luxemburg, waardoor een historisch wonder nodig is. Het doelsaldo was zes doelpunten in het voordeel van Zweden, maar nu maar liefst veertien goals.

Opstelling Nederland: Cillessen; Janmaat, Van Dijk, Rekik, Blind; Vilhena, Pröpper, Wijnaldum; Robben, Janssen, Babel

Opstelling Wit-Rusland: Chernik; Rios, Yanushkevich, Politevich, Volodko; Dragun, Karnitski, Maevski; Balanovich, Signevich, Stasevich

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen