Berlusconi fronst wenkbrauwen na transfergeweld Milan

6 oktober 2017, 11:44

Met 29 prijzen in 31 jaar stond Silvio Berlusconi in de hoogtijdagen van AC Milan aan het bewind, maar na een paar moeizame seizoenen heeft de Italiaanse bestuurder de grootmacht verkocht aan het consortium van de Chinese investeerder Yonghong Li. Berlusconi zag de nieuwe directie afgelopen zomer een vrachtlading aan spelers binnenhalen en plaatst daar zijn vraagtekens bij.

"Ik snap maar weinig van hun transfercampagne", laat Berlusconi optekenen in de Italiaanse krant Corriere della Sera. "Ik heb nog nooit gezien dat een team zo even haar team op elf plaatsen veranderde. Met al dat geld, kon je daarvoor geen topspeler kopen?", vraagt de ex-premier van Italië af.

Ook wat betreft voetbalinhoudelijke zaken neemt Berlusconi geen blad voor de mond. "Leg mij eens uit waarom Suso en Giacomo Bonaventura op de bank zitten, terwijl ze de spelers met de meeste technische bagage zijn. Daarnaast gaven ze de aanvoerdersband aan een speler die jarenlang symbool stond voor Juventus. Die band hoorde bij Riccardo Montolivo", aldus Berlusconi, die ook nog zijn zegje doet over Vincenzo Montella, die steeds meer onder druk komt te staan bij de Rossoneri. "Ik wilde dat Cristian Brochhi op de bank bleef zitten, maar toen ik op een ziekenhuisbed lag en tussen hoop en vrees zat, hoorde ik dat ze Montella hadden aangesteld."

Milan haalde afgelopen zomer naast Bonucci ook Fabio Borini, Antonio Donnarumma, Andrea Conti, Mateo Musacchio, Lucas Biglia, André Silva, Ricardo Rodríguez, Franck Kessie, Hakan Calhanoglu en Nikola Kalinic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen