Engeland viert feest: "Je ziet andere toplanden worstelen"

5 oktober 2017, 23:52   Bijgewerkt: 6 oktober 2017, 08:50

Na België en Duitsland is Engeland het derde Europese land dat er volgend jaar in Rusland zeker bij is op het WK. Trainer Gareth Southgate en goudhaantje Harry Kane spreken van een knappe prestatie van de Britten, die donderdagavond met 1-0 wonnen van Slovenië.

Het is daardoor nog steeds ongeslagen én zeker van deelname een het WK. "We moeten nog beter worden, maar dat zijn zorgen voor later", was de eerste reactie van Southgate na de winstpartij. "Vanavond zijn we een land dat al zeker is van een WK-ticket en dat is fantastisch. Het team heeft veel potentie, maar we moet nog bergen werk verzetten. We zijn waar we willen zijn en moeten ons nu verbeteren."

Het spel van Engeland was niet best tegen Slovenië. De winnende goal van Kane viel pas in de 94ste minuut. "Zij hebben tot vandaag nog maar vier tegengoals gekregen en dat was te zien. Slovenië verdedigde sterk en wilde ons spel verstoren. Daar tegenover stond dat wij niet scherp waren voor de goal. Gelukkig zijn we in de wedstrijd gebleven en hebben we geen tegengoal gekregen." 

Kane hielp de Engelsen in de slotfase dus uit de brand met een echte spitsengoal. "Het voelt geweldig om naar het WK te gaan", reageert hij. "Plaatsing is niet gemakkelijk, dat is te zien aan andere toplanden die worstelen in de kwalificatie. Ons werk is nu klaar en dat voelt erg goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen