Cambuur haalt met Narsingh oude bekende terug

5 oktober 2017, 10:36

SC Cambuur heeft donderdag Furdjel Narsingh gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De rappe aanvaller tekende een contract voor één seizoen in Leeuwarden. "Als hij fit wordt, gaan we veel plezier aan hem beleven", aldus technisch directeur Gerald van den Belt bij de presentatie.

Het wordt de tweede periode van de oudere broer van Luciano Narsingh bij Cambuur. Eerder speelde hij tussen 2014 en 2016 al in Leeuwarden. Daarna vond hij echter geen nieuwe club en daarom keerde hij deze zomer terug bij het beloftenelftal. Daarop besloot de technische leiding hem een contract tot het einde van dit seizoen aan te bieden.

"Iedere Cambuur-supporter weet waar Furdjel tot in staat is en hoeveel talent hij heeft", vertelde Van den Belt over de man die ook FC Volendam, Telstar en PEC Zwolle diende. "We moeten alleen niet vergeten dat hij een jaar lang niet of nauwelijks heeft gespeeld. Hij zal tijd nodig hebben om dat niveau weer te halen, maar als hem dat lukt kunnen we daar als club nog veel plezier aan beleven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen