Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fraser kent voetbalwetten: "Op termijn vertrekken goede spelers"

Fraser kent voetbalwetten: "Op termijn vertrekken goede spelers"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 oktober 2017 – Vitesse-trainer Henk Fraser beseft dat het lastig wordt om zijn sterspeler Milot Rashica te behouden. De oefenmeester wil hem er dolgraag bijhouden. "Maar je moet ook realistisch zijn: op termijn is het zo dat goede spelers de club, het land verlaten."

In gesprek met FOX Sports worden de goede prestaties van de aanvaller voorgelegd aan Fraser. "Hij is een van de spelers die van de zeven wedstrijden in 23 dagen vijf keer een meer dan behoorlijk niveau heeft gehaald. In Nice was hij een van de weinigen die zich kon meten", vertelt de coach. "Dat is waar we met z'n allen naar toe moeten."

Maar de oefenmeester kent ook de wetten van de voetballerij. "Rashica droomt van de stap naar het buitenland. Maar hij is wel zo'n man van 'ik wil het eerst hier laten zien'. Daar is hij mee bezig en dat zijn volgens mij de logische stappen. Daarom zie ik hem ook als voorbeeld."

Fraser houdt rekening met een winters vertrek van de buitenspeler. "Iedereen is te vervangen. Dat klinkt botter dan ik het bedoel. Want ik vind hem een uitstekende speler. "Maar je moet ook realistisch zijn: op termijn is het zo dat goede spelers de club, het land verlaten. Wij moeten zorgen dat hij klaar is voor die stap."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd