Fàbregas gooide pizzapunt naar Ferguson: "Niet zo bedoeld"

4 oktober 2017, 16:17

Manchester United-icoon Sir Alex Ferguson kreeg in 2004 een stuk pizza naar zijn hoofd gesmeten. De gemoederen tussen zijn spelers en die van Arsenal (dat na 49 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest weer eens verloor in de Premier League) liepen hoog loop. De Schot kreeg daarbij een pizzapunt naar zich toe gegooid, maar de dader bleef onbekend.

Totdat Cesc Fàbregas het dertien jaar later opbiechtte in het programma On A League of Their Own. "Ja, ik was het", vertelt de destijds zeventienjarige Spanjaard, die momenteel voor Chelsea uitkomt. "Ik hoorde plotseling allemaal geluiden, en vroeg me af wat er aan de hand was. Ik liep ernaar toe met mijn stuk pizza, en zag Sol Campbell, Rio Ferdinand, Martin Keown, en nog meer spelers. Ze waren elkaar allemaal aan het slaan."

Fysiek wilde Fàbregas zich nog niet mengen met de bonken, dus besloot hij op een andere manier uit te hoek te komen. "Ik gooide de pizza, ik deed het gewoon. Toen zag ik wie ik had geraakt. Dat was niet de persoon die het moest zijn. Ik wil mijn excuses aanbieden aan Sir Alex. Ik heb het echt niet zo bedoeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen