Update: Leicester overweegt naar het CAS te gaan in Silva-zaak

4 oktober 2017, 22:20

Adrien Silva mag de komende maanden nog niet in actie komen voor Leicester City. De middenvelder kwam deze zomer over van Sporting Lissabon, maar de overgang werd pas veertien seconden na de transferdeadline gemeld bij de FA. Leicester hoopte in hoger beroep alsnog af te dwingen dat Silva in actie mocht komen, maar dat verzoek is afgewezen.

De verrassende kampioen uit 2016 ging in beroep bij de FIFA, maar zij oordeelden dat de beslissing van de FA om Silva niet speelgerechtigd te verklaren, de juiste was. Pas wanneer de transfermarkt weer opengaat, in januari 2018, kan de Portugees alsnog worden toegevoegd aan de selectie.

Leicester betaalde liefst 24 miljoen euro voor Adrien Silva, die afgelopen weekend afscheid nam van Sporting Lissabon, de club die hij tien jaar diende.

Update 22:20: Leicester overweegt naar het CAS te gaan in Silva-zaak

Leicester City laat het er niet bij zitten in de zaak Adrien Silva. De club overweegt naar het internationaal sporttribunaal CAS te stappen om de Portugees toch nog in 2017 te kunnen gebruiken. "We kunnen onze teleurstelling over deze beslissing niet onder stoelen of banken steken. We vinden bovendien nog steeds dat we een sterke positie hebben in deze discussie", aldus een woordvoerder van The Foxes tegenover The Guardian

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen