Piqué krijgt steun van bondscoach: "Hij is zeer gemotiveerd"

3 oktober 2017, 11:56

Gerard Piqué krijgt steun van de Julen Lopetegui. De Spaanse bondscoach vindt dat de verdediger, die zich openlijk uitsprak vóór de onafhankelijkheid van Catalonië, goed omgaat met de huidige situatie. Dit in tegenstelling tot de Spaanse fans, die hem massaal uitfloten tijdens de training met de nationale ploeg.

"Gerard gaat heel erg goed met deze moeilijke situatie om", vertelde de keuzeheer tegen het radiostation Cadena COPE. "Hij is gebrand op een goed resultaat en is zeer gemotiveerd op de training. Als dat niet zo was geweest, dan had ik hem niet opgeroepen." Overigens werd door het incident de oefensessie in Madrid voortijdig beëindigd.

Piqué dreigde zondag na het met 3-0-gewonnen duel tegen Las Palmas dat hij zijn interlandloopbaan voor Spanje wilde beëindigen als hij door zijn uitspraken over de onafhankelijkheid van Catalonië niet meer welkom zou zijn bij de nationale ploeg van Spanje. Volgens Lopetegui is daar echter geen sprake van. Na het WK van 2018 in Rusland stopt de verdediger van FC Barcelona overigens sowieso als international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen