De Leeuw raakt zwaar geblesseerd en staat maanden buitenspel

De Leeuw raakt zwaar geblesseerd en staat maanden buitenspel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 oktober 2017 – Michael de Leeuw is zwaar geblesseerd geraakt. De voormalige speler van FC Groningen scheurde afgelopen weekend zijn kruisband af. Zijn Amerikaanse Chicago Fire meldt dat dertigjarige De Leeuw binnenkort onder het mes staat.

Voor een dergelijke blessure staat een hersteltijd van zes tot negen maanden. De play-offs van de Major League Soccer mist De Leeuw sowieso. Mogelijk gaat ook de start van het nieuwe seizoen aan hem voorbij.

De Leeuw liep de blessure zaterdag op toen hij hard botste met Yangel Herrera van New York City FC. "Iedereen voelde dat het mis was", aldus trainer Veljko Paunovic op de website van Chicago Fire.

"Dit maakt me verdrietig. De blessure is er zwaar", zegt teamgenoot Bastian Schweinsteiger. "Ik wens hem het beste. Hij was in goede vorm, en werkte heel hard voor het team. Het is ook een teleurstelling voor ons."

Lees ook: De Leeuw en Kappelhof in MLS: "Andere rol dan in Nederland"

Reacties

gerelateerd