Van Beek maakt minuten: "Persoonlijk ben ik er klaar voor"

3 oktober 2017, 08:27

Sven van Beek vindt zichzelf klaar voor zijn definitieve rentree bij Feyenoord. Ook met Bart Nieuwkoop gaat het de goede kant op. Beide verdedigers komen terug van blessures en maakten maandag minuten bij Jong Feyenoord om weer wedstrijdritme op te doen.

Van Beek stond door een voetblessure bijna anderhalf jaar buitenspel. Hij viel vorige week kort in tijdens het Champions League-duel met Napoli, maandag op bezoek bij SC Cambuur speelde de verdediger een uur mee. Nieuwkoop raakte in de voorbereiding op dit seizoen geblesseerd aan zijn hamstring. Hij kwam maandag 45 minuten in actie.

De terugkeer van het tweetal is goed nieuws, omdat Feyenoord met blessures Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin de nodige personele problemen kent. "Als ik word opgeroepen sta ik er", zegt Van Beek tegen FOX Sports. "Persoonlijk ben ik er klaar voor. Ik voel me goed, en train goed."

Nieuwkoop staat er ook steeds beter op. "We hadden afgesproken om 45 minuten te spelen. Voor mijn gevoel kon ik een stuk langer door. Voor volgende week gaan we een plan maken over hoe veel minuten ik dan ga spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen