Newcastle United houdt pover Liverpool op een gelijkspel

1 oktober 2017, 19:23

In de Premier League blijft Liverpoo maar kwakkelen. Op bezoek bij Newcastle United kwam de ploeg van Jürgen Klopp niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Koplopers Manchester United en City hebben hierdoor na zeven speelronden al zeven punten voorsprong op The Reds

Liverpool begon sterk aan de wedstrijd, maar had alle moeite om de bal tussen de palen te mikken. Dit terwijl Simon Mignolet wel een keer handelend moest optreden. Toch waren de bezoekers sterker en raakte Georginio Wijnaldum zelfs de paal. Luttele minuten later schoot Philippe Coutinho wel raak met een voor hem typerende knal van afstand na een goede actie.

De reactie van Newcastle kwam snel, want Joselu werd volledig over het hoofd gezien door de Liverpool-verdediging en tikte de bal vervolgens goed binnen. Liverpool ging als bovenliggende partij wel op jacht naar de een nieuwe voorsprong, maar Newcastle hield de boel goed bij elkaar en gaf weinig kansen weg. Ook de nodige aanvallende wissels van de bezoekers konden daar niets aan veranderen. Sterker nog, Newcastle kwam in de blessuretijd nog heel dicht bij de overwinning, maar Mohamed Diamé kon een hoekschop van dichtbij niet minder werker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen