Fraser na 7 duels in 23 dagen: "Veel waardering voor de ploeg"

1 oktober 2017, 18:09

Vitesse kon de knappe uitzege van vorige week bij Ajax geen vervolg geven met een nieuwe driepunter. Thuis tegen FC Utrecht bleven de Arnhemmers steken op 1-1. Toch Henk Fraser na afloop niet anders dan tevreden zijn met het resultaat.

"We hebben zeven wedstrijden gespeeld in 23 dagen", zo stelde de trainer tegen Omroep Gelderland. "En tegen Nice en ook tegen Ajax hebben we al veel energie verspeeld. Daarom heb ik veel waardering voor mijn ploeg. En sommige jongens hebben nu ook nog internationale verplichtingen."

"Dit is zo'n wedstrijd dat je niet als een gek rond kan lopen en volop op de aanval. Want fouten worden dan meteen afgestraft", zegt Fraser over de wedstrijd zelf. "Ik begrijp dat mensen de eerste helft van onze kant minder aantrekkelijk vonden, maar ik vind het van onze kant toch een goede wedstrijd. Ik genoot ervan dat we geen domme dingen deden. Want je speelt wel tegen een goede tegenstander. Ik dacht dat de eerste goal beslissend zou zijn, gelukkig bleek ik daarin verkeerd te zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen