Barça in leeg Camp Nou pas na rust langs Las Palmas

1 oktober 2017, 18:04

Terwijl er in Barcelona veel onrust was rondom het referendum, speelde de FC 'gewoon' haar wedstrijd. Zonder publiek - maar wel met de twee keer scorende Lionel Messi - ontdeed de nog altijd foutloze koploper zich met 3-0 van Las Palmas.

In een verlaten Camp Nou spelen, het was ook iets waar Barcelona even aan moest wennen. Pas na twintig minuten werd Leandro Chichizola voor het eerst echt getest. De doelman redde uitstekend op een vrije trap van Lionel Messi. Ook Paulinho was een keer gevaarlijk met een kopbal, maar de bezoekers waren het dichtst bij de openingstreffer. Jonathan Calleri raakte een paar minuten voor rust namelijk de paal.

Direct na de pauze sloeg Barcelona toe. Sergio Busquets was heel attent en knikte een hoekschop bij de eerste paal binnen. Vervolgens was het tijd voor Messi. De eerste keer kwam de fraaie steekpass van Denis Suarez en even later zette Luis Suárez de Argentijn vrij voor Chichizola. Zodoende werd het op een onrustige zondag een eenvoudige zege voor de Catalanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen