Ajax herpakt zich met royale zege in Heerenveen

1 oktober 2017, 16:25   Bijgewerkt: 1 oktober 2017, 20:54

Na twee keer puntenverlies op rij heeft Ajax weer eens een overwinning geboekt. Op bezoek bij sc Heerenveen wonnen de Amsterdammers overtuigend met 0-4. Heerenveen deed zichzelf – vooral in een sterke eerste helft – flink tekort. Zonder groots te spelen liep Ajax desondanks uit naar een ruime overwinning. Het deed zodoende hetzelfde als Feyenoord, namelijk een op papier lastig duel ruim winnen. 

Het woord 'crisis' is de laatste weken meerdere keren gevallen in Amsterdam. Trainer Marcel Keizer krijgt de ploeg maar niet aan de praat en verschillende spelers halen hun niveau maar niet. Tegen ADO Den Haag ging het onnodig mis, waarna Ajax in eigen huis verloor van Vitesse. En als dan een uitduel in Heerenveen volgt, kun je opnieuw een lastige middag verwachten.

Heerenveen was voetballend beter, maar vergat zichzelf continu te belonen, ook na rust. Ajax kreeg langzaam meer ruimte en kwam op 0-3 via een benutte penalty van Lasse Schone. Wöber schoot even later op wilskracht nog de vierde Amsterdamse treffer binnen en bepaalde de eindstand op 0-4.  [photo,109207,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen