Arsenal boekt gemakkelijke zege op Pröpper en co

1 oktober 2017, 14:53   Bijgewerkt: 1 oktober 2017, 16:28

Arsenal heeft de aansluiting gevonden met de topploegen in Engeland, dankzij een 2-0 overwinning op Brighton & Hove Albion. De Londenaren hielden bovendien voor het vierde competitieduel op rij de nul en hadden weinig te duchten van de promovendus.

Al binnen twee minuten stond het publiek in het Emirates Stadium op de banken. Niet voor een doelpunt, maar voor een keiharde knal van Alexandre Lacazette op de paal. Dat schot betekende de inleiding voor een sterke eerste fase van Arsenal, dat na zestien minuten ook op voorsprong kwam. Na een rommelige situatie voor de goal van Brighton haalde Nacho Monreal de trekker over. De Spanjaard had tot vandaag nog niet gescoord in dit seizoen.

Vervolgens duurde het even voordat de tweede goal viel, al kreeg de thuisclub voldoende kansen om te scoren. Alex Iwobi maakte aan de spanning een einde door tien minuten na de doelwissel het net te vinden. De Engelsman pegelde hard raak nadat hij door Alexis Sánchez op schitterende wijze was bereikt met een hakbal.

Arsenal staat door de tweede zege op rij nu vijfde in de competitie, met evenveel punten als nummer vier Chelsea. Promovendus Brighton, dat vandaag weer met Davy Pröpper speelde, staat veertiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen