Acht goals en geen winnaar bij duel tussen Sociedad en Betis

1 oktober 2017, 14:00

Wie zondag heeft besloten een kaartje te kopen voor Real Sociedad en Real Betis, heeft daar geen spijt van gekregen. Het duel tussen de twee prima draaiende teams eindigde na negentig spectaculaire minuten in 4-4.

Met name Real Betis draait dit seizoen als een tierelier in Spanje. De ploeg uit Sevilla, gecoacht door Quique Setién, staat na zeven duels knap op de vierde plaats achter de gevestigde orde. Het won dit seizoen al bij Real Madrid en heeft ook zondag een punt gepakt tegen Sociedad. Andrés Guardado was met een assist weer belangrijk voor Real Betis, waar hij dit seizoen een belangrijke rol bekleed.

Zuur voor Betis was wel dat het in de tweede helft twee keer een voorsprong uit handen gaf. De bezoekers kwamen kort na rust op 2-3, waarna Sociedad snel langszij kwamen. Ook de 3-4 van Sergio Leon in de 84ste minuut bleek niet genoeg voor de zege: Diego Llorente bepaalde de eindstand twee minuten later alweer op 4-4.