Vitesse valt tegen in Europa: "Uitslagen zijn confronterend"

1 oktober 2017, 11:02

De lessen in Europa zijn vooralsnog pijnlijk voor Vitesse, dat de eerste twee duels in de Europa League heeft verloren. Volgens Navarone Foor en Henk Fraser moeten we in Nederland niet te veel verwachten van de Arnhemmers.

Tegen OGC Nice werd het donderdag 3-0, terwijl het in de eerste speelronde met 2-3 verloor van Lazio. "Ik kreeg last van mijn knie, maar heb toch negentig minuten vol gemaakt", zegt Foor tegen Omroep Gelderland. "Het was een zware pot, rennen vliegen. We hadden een bepaalde tactiek, maar het was moeilijk om tegen Nice op te boksen."

Trainer Henk Fraser baalde al van het feit dat sommige analisten in zijn ogen ongenuanceerde dingen roepen op tv. "Maar daar spreek ik die mensen zelf wel op aan. Het is zaak dat we in Nederland versneld moeten leren. Dit soort uitslagen zijn behoorlijk confronterend. Ik heb al gezegd dat het aanhaken is op dit moment. Maar wel de realiteit. Zo zijn op dit moment de verhoudingen en veel mensen hebben dat nog steeds niet door."

Zondag hoopt Foor op revanche tegen FC Utrecht. "Natuurlijk wordt het moeilijk, zij hebben nu twee keer de punten niet gepakt. Ik hoop dat wij daar van kunnen profiteren zondag."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen