Vitesse en Utrecht zinspelen op revanche in onderling duel

30 september 2017, 09:20

Voor zowel Vitesse als FC Utrecht draait het zondag in Arnhem om sportieve revanche. De thuisploeg wil zich revancheren voor de 3-0 nederlaag tegen OGC Nice in de Europa League, terwijl Utrecht zich moet herpakken na de oorwassing tegen PSV.

Na het verlies van Vitesse in Frankrijk moet het vizier op de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse. Dat is geen probleem, stelt coach Henk Fraser. "Het is niet moeilijk om de knop om te zetten. De ervaring van de Europa League-wedstrijd moeten we meenemen naar zondag. Dat we zondag al weer een competitiewedstrijd voor de boeg hebben is een gegeven, daar moeten we niet ingewikkeld over doen. Gelukkig hebben we een professionele ploeg die er zondag absoluut weer staat." 

FC Utrecht heeft zondag tegen PSV (7-1) een pijnlijke les geleerd, zegt trainer Erik ten Hag. "Die les is met name verdedigend. We lieten steken vallen op dat gebied tegen PSV. En met name: de ploeg viel uit elkaar", aldus de coach, die in Arnhem uit is op revanche. "We moeten terug naar de basis. Hard werken, afspraken nakomen en duels winnen. Wij moeten beseffen dat we pas goed zijn als de drive er voor 100 procent is. Bij minder dan 100 procent zijn we heel matig; ook dat hebben we inmiddels kunnen zien."

De ontmoeting begint zondag om 14.30 uur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen