Advocaat: "Niet overwogen om Amrabat erbij te halen"

29 september 2017, 13:08

Bondscoach Dick Advocaat heeft niet overwogen om Sofyan Amrabat op te roepen voor de WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Zweden van volgende maand. Er wordt de laatste tijd veel gesproken over de middenvelder van Feyenoord, aangezien hij onlangs al in de voorselectie van Marokko zat. Het Noord-Afrikaanse land nam hem niet op in de definitieve groep, wat betekent dat Amrabat ook nog voor een interlandcarrière bij Oranje zou kunnen kiezen.

"Ik lees en hoor van alles over Sofyan Amrabat. We hebben gesproken met zijn zaakwaarnemer en een aantal mensen. Daarnaast hebben we contact gehad met Amrabat zelf", zei Advocaat vrijdag op de persconferentie. "Maar voor de duidelijkheid: hij is een speler met veel potentie en mogelijkheden, maar moet eerst zorgen dat hij een vaste waarde wordt bij Feyenoord. Hij heeft nog niet definitief 'ja' of 'nee' gezegd. Dat kan pas als hij wordt uitgenodigd."

"Dat Amrabat niet in de selectie van Marokko zit, kan positief zijn. Ik heb echter niet overwogen om hem nu al bij Oranje te halen", besloot Advocaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen