Schaars: "Ajax heeft altijd de flair of ze nu wel of niet in vorm zijn"

28 september 2017, 17:11

Niet Ajax maar sc Heerenveen is in een strijd verwikkeld om de koppositie. De Friezen ontvangen aankomend weekend de Amsterdammers in het Abe Lenstra Stadion en zijn op basis van de huidige vorm favoriet. Maar van onderschatting is geen sprake, weet Stijn Schaars.

"Je kunt je niet veroorloven half werk te leveren. Daarvoor heeft Ajax te veel kwaliteit. Als je het niet met zijn allen doet, word je weggetikt, zo goed is Ajax wel", vertelt de aanvoerder op de clubwebsite. "Ajax heeft altijd de flair, of ze nu wel of niet in vorm zijn, om het eigen spel te spelen. Ze willen de wedstrijd met goed positiespel domineren. Daar hebben ze ook de kwaliteiten voor."

Maar volgens Schaars zal Ajax moeite hebben om de hechte defensie van Heerenveen te doorbreken. "Ook als de tegenstander aandringt, geven we weinig weg. Willem II is zaterdag nooit supergevaarlijk geweest. Het staat gewoon goed. Wat we onszelf kunnen verwijten is dat we in de laatste fase van de wedstrijd, als de tegenstander risico's neemt, niet beter omgaan met de ruimte die we krijgen. Dan spelen we het niet goed uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen