VVV hengelt verdediger Janse alsnog binnen

28 september 2017, 12:44

Jens Janse heeft een contract getekend bij VVV-Venlo. De verdediger liep deze zomer al stage bij de Limburgse promovendus, maar tot een overeenkomst leidde die proefperiode destijds niet. Nu heeft Janse alsnog een verbintenis ondertekend bij VVV, die tot het einde van het seizoen loopt.

Janse neemt met zijn 31 lentes de nodige ervaring mee naar Venlo. Janse zwierf de laatste jaren door Europa. Via FC Córdoba (Spanje), Dinamo Tblisi (Georgië), Tarnana (Italië) en uiteindelijk Leyton Orient (Engeland) is Janse nu terug in Nederland. Janse komt uit de jeugdopleiding van PSV en speelde daarna nog voor Willem II en NAC Breda (foto).

Manager Voetbal Stan Valckx legt het aantrekken van Janse uit: "Destijds (in de zomer, red.) lagen de prioriteiten op het gebied van versterkingen op andere posities. Daarom hebben we toen besloten om niet met Jens in zee te gaan. Inmiddels hebben we te kampen met een reeks blessures in onze verdediging. Daarom is de komst van Jens alsnog gewenst. Hij is op meerdere posities achterin inzetbaar."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen