Mourinho onder de indruk: "Mijn beste prestatie tegen CSKA"

28 september 2017, 08:58

Manchester United maakt indruk op José Mourinho. De Engelsen zegevierden woensdag in de Champions League op bezoek bij CSKA Moskou (1-4). In het verleden waren de wedstrijden tegen de Russen taaier voor The Special One.

Mourinho stond als trainer drie keer eerder tegenover CSKA. Zijn eerste treffen op Russische bodem met CSKA was in de poulefase van 2004 met Chelsea (0-1). Met Internazionale boekte hij in de kwartfinale van 2010 ook een minimale zege in Moskou, in de achtste finale van 2012 kwam Real Madrid onder leiding van Mourinho bij CSKA  niet verder dan een gelijkspel (1-1).

"Dit was mijn beste ploeg die tegen CSKA Moskou heeft gespeeld", aldus Mourinho op de website van Manchester United na de royale zege op de Moskovieten. "Ik heb hier gespeeld met Chelsea, Internazionale en Real Madrid. Ik denk dat dit de beste prestatie is."

Mourinho plaatst een kanttekening. "Met Real Madrid en Inter speelden we hier in de knock-outfase en kwamen we voor een specifiek resultaat. We maakten een uitdoelpunt en daar waren we blij mee. Vandaag (woensdag, red.) waren we erg sterk, mijn beste prestatie hier."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen