Kishna naar zelfde arts als Zlatan: "Binnen half jaar op veld"

27 september 2017, 11:49

De dokter die Zlatan Ibrahimovic hielp, gaat ook Ricard Kishna oplappen. De aanvaller van ADO Den Haag liep anderhalve week een zware kruisbandblesssure op en laat zich in de Verenigde Staten helpen door dokter Fu. Kishna wordt geïnspireerd door het relatief snelle herstel van Ibrahimovic, die ook terugkomt van een zware knieblessure. Beiden hebben Mino Raiola als zaakwaarnemer.

"Ik wil binnen een half jaar weer op het veld staan. Bij Zlatan zou het negen tot twaalf maanden duren. Hij is nu vierenhalve maand onderweg en traint weer. Als hij het kan...", zegt Kishna tegen het Algemeen Dagblad. "Je moet ook een beetje geluk hebben, maar als ik honderd procent geef, moet het zeker kunnen. Ik benader het positief bij deze knieblessure, dat is de enige manier."

Kishna gaat zeker nog in actie komen voor ADO Den Haag, dat hem huurt van Lazio. Dat zou ook volgend seizoen kunnen. "Wat mij betreft is dat zeker een optie. Ik ben de club heel dankbaar voor de kans. ADO heeft nog wat van me tegoed", aldus de huurling, die het kunstgras van ADO niet de schuld geeft van zijn blessure. "Toen ik mijn been wilde optillen, werd er tegen me aan gelopen. Op dat moment ging het fout. Negen van de tien mensen hadden zo een kruisbandblessure opgelopen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen