Mourinho moet tegen CSKA puzzelen met opstelling

26 september 2017, 18:51

José Mourinho moet voor het Champions League-duel met CSKA Moskou van woensdag nog flink puzzelen met zijn opstelling. De manager mist namelijk drie belangrijke middenvelders voor de confrontatie. Paul Pogba, Marouane Fellaini en Michael Carrick zijn allen geblesseerd en kunnen dus niet in actie komen.

Mourinho gaf tijdens de persconferentie van dinsdag toe dat hij niet al te veel opties heeft voor het middenveld. "Ik verwacht niet dat we veel man-tegen-man zullen gaan spelen, maar er zal zeker een elftal met genoeg kwaliteit op het veld staan." De manager verwacht dat Fellaini snel weer terug is. "Het had veel erger kunnen aflopen voor hem. Ik verwacht dat hij na de interlandperiode weer terug is."

Manchester United won in het eerste groepsduel met 3-0 van FC Basel. Ook CSKA Moskou heeft drie punten nadat Benfica met 2-1 verslagen werd. De Russen zijn geen onbekende ploeg voor Mourinho want ook met Chelsea, Internazionale en Real Madrid trof hij CSKA al eens in Europees verband. "Het begint een beetje normaal voor me te worden. Maar ik denk dat het huidige team beter is dan het CSKA dat ik de vorige drie keer heb meegemaakt. We willen goed een aanvallend voetballen, maar we moeten accepteren dat we nederig moeten zijn als de tegenstander even dominant is. Dat hoort bij voetballen op dit niveau", besloot Mourinho.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen