Wijnaldum staat open voor terugkeer naar Nederland

26 september 2017, 15:07   Bijgewerkt: 28 september 2017, 16:15

Giliano Wijnaldum heeft oren naar een terugkeer in Nederland. De 25-jarige linksback staat momenteel onder contract bij Philadelphia Union in de MLS, maar komt daar in de slotfase van dit seizoen wat minder aan spelen toe. FCUpdate.nl sprak Wijnaldum na afloop van het duel met Chicago Fire, dat zonder hem met 3-1 werd gewonnen. "Waarom ik niet speel? Daar heb ik eigenlijk geen antwoord op. Ik heb dit seizoen een lekkere serie neergezet van dertien wedstrijden op rij, maar val er nu helaas even buiten."

Voor Wijnaldum, die gezien zijn leeftijd en ervaring nog prima terecht zou kunnen bij een middenmoter in de Eredivisie, is een terugkeer naar Nederland de ideale optie: "Ik sta zeker open voor een terugkeer. Er is momenteel geen concrete interesse, maar dat komt wellicht ook doordat de seizoenen in Nederland en de Verenigde Staten niet gelijk lopen. De MLS loopt namelijk van maart tot en met oktober, waarna er play-offs aan te pas komen om de uiteindelijke kampioen te bepalen. Na afloop van het seizoen zal ik dus moeten gaan kijken wat er mogelijk is."

Wijnaldum heeft bij Philadelphia Union een contract tot en met het einde van dit jaar en zou in de winterstop dus transfervrij terug naar Nederland kunnen.

Door: Daan ten Berge 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen