Serero en Büttner vraagtekens bij Vitesse, Kruiswijk niet fit

Serero en Büttner vraagtekens bij Vitesse, Kruiswijk niet fit

26 september 2017 – Vitesse werkt met enkele twijfelgevallen toe naar de wedstrijd tegen OGC Nice in de Europa League. Over het meespelen van Thulani Serero en Bryan Linssen bestaat namelijk enige twijfel, terwijl Arnold Kruiswijk zeker niet kan spelen.

Dat laat trainer Henk Fraser weten aan De Gelderlander. Serero kreeg zondag tegen Ajax een lichte tik op zijn achillespees, waarna hij uit voorzorg naar de kant werd gehaald door Fraser. "Hopelijk is daarmee meer leed voorkomen", zegt de trainer. Alexander Büttner lijkt ondanks een nekblessure wel te kunnen spelen. "Dat is een stijve nek. Hij heeft blijkbaar ergens te lang op de tocht gestaan."

Verdediger Arnold Kruiswijk is door rugklachten sowieso afwezig in Frankrijk. "Dat is een tegenvaller. Ook omdat Arnold alweer bijna was aangesloten bij de groep." Bryan Linssen lijkt wel te kunnen spelen, ondanks een gebroken neus. Tegen Ajax droeg hij zondag een masker. "Vervelend is dan dat hij tegen Ajax een bal vol in zijn gezicht kreeg. Hij heeft last, maar kan normaal gesproken gewoon spelen."

gerelateerd