Fraser ziet Vitesse winnen in Arena: "Dit was meer dan terecht"

24 september 2017, 19:47

Henk Fraser vindt de overwinning van Vitesse tegen Ajax verdiend. Wat de oefenmeester betreft was de zege groter uitgevallen. De Arnhemmers klopten Ajax zondag in de Arena met 1-2. Dat na het bekerdrama van woensdag tegen de Amsterdamse hoofdklasser Swift.

"Ik denk dat we hier meer uit hadden kunnen halen. Met name in de omschakeling", zegt Fraser tegen FOX Sports. "Als er een moment was om met 1-3, 1-4 te winnen, was dat vandaag. We hebben dat nagelaten, en we gaven een goal weg. Dat was slecht verdedigd van mijn verdedigers."

Het was voor Vitesse het ideale medicijn om de kater van de bekeruitschakeling tegen Swift te bestrijden. "Dit was meer dan terecht. We mogen best trots zijn. Als oud-speler weet ik hoe lastig het is om een zeer teleurstellend resultaat om te zetten - niet tegen de eerste beste tegenstander - in een goed resultaat. Dat vereist bepaalde mentale veerkracht."

Fraser vervolgt: "Ik denk dat je altijd met gezonde agressie en de juiste focus het veld in moet gaan. Woensdag hebben we dat nagelaten, vandaag was dit er wel. Woensdag hebben we genoeg gehuild, vandaag genieten we tot morgenochtend. Dan gaan we door naar Nice (Europa League, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen