Keizer geeft crisis bij Ajax toe: "Meer van start seizoen verwacht"

24 september 2017, 18:03

Marcel Keizer erkent dat Ajax in een sportieve crisis verkeert. Na de nederlaag van zondag tegen Vitesse (1-2) staan de Amsterdammers zevende, met vijf punten minder dan koploper PSV. De oefenmeester heeft er vertrouwen in dat het tij gaat keren.

"Jullie mogen het crisis noemen. Ik heb verder niets met dat woord en moet zorgen dat het team op de rit komt. Met acht verliespunten in zes wedstrijden is het inderdaad crisis", geeft Keizer toe in gesprek met de NOS. "Ik sta hier met een heel slecht gevoel. Vooraf had ik goede hoop op een heerlijke wedstrijd, maar krijg je zo'n wedstrijd... Een hele aardige domper, kan ik je vertellen. Iedereen is tot aan de volgende wedstrijd een week lang chagrijnig."

Het publiek in de Arena liet zijn onvrede uiten, op onder ander cynische wijze. "Logisch dat het publiek er iets van vindt. Amsterdammers zijn cynisch. Ik begrijp dat", aldus Keizer tegen FOX Sports. "Ik had hier ook meer van verwacht, sowieso van de start van het seizoen. Iedereen weet dat het beter moet. Ik heb het idee dat we het op de rit kunnen krijgen, maar op dit moment is het team teleurgesteld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen