AC Milan verliest van Sampdoria en raakt verder achterop

24 september 2017, 14:36

AC Milan leed zondagmiddag de tweede competitienederlaag van het seizoen. Op bezoek bij Sampdoria werd het 2-0. Milan kwam in de tweede helft op achterstand, maar wist er niks tegenover te stellen. Door de nederlaag raakt de club verder achterop in de Serie A.

Milan had het op bezoek bij Sampdoria vanaf het begin lastig en in de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren. Sampdoria leek de beste kans te krijgen toen de thuisploeg een strafschop toegewezen kreeg. De videoscheidsrechter draaide dat besluit echter terug.

Ook in de tweede helft waren de betere kansen voor Sampdoria en Gianluigi Donnarumma hield de bezoekers een paar keer goed op de been. De openingstreffer viel pas twintig minuten voor tijd dankzij Duvan Zapata. Hij scoorde op aangeven van Cristián Zapata. Dat leek lange tijd het enige doelpunt van de wedstrijd te gaan worden, maar in de slotfase werd het nog erger voor Milan. Ricardo Alvarez bepaalde in blessuretijd de eindstand op 2-0.

Door de nederlaag staat AC Milan nu met twaalf punten op de vijfde plaats in de Serie A. De ploeg van Vincenzo Montella ziet daardoor Napoli en Juventus, beide clubs speelden zaterdag al, verder uitlopen. Inter en AS Roma, de nummers drie en vier, komen later op de dag nog in actie. Sampdoria heeft één punt minder dan AC Milan en staat zesde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen