Milik wacht mogelijk nieuwe operatie vanwege knieblessure

24 september 2017, 12:03

Arek Milik moet wellicht opnieuw een operatie aan zijn knie ondergaan nadat hij zaterdag tijdens het duel van Napoli met SPAL geblesseerd uitviel. De Poolse spits kwam als invaller binnen de lijnen. De oud-Ajacied kampte al eerder met een zware knieblessure.

Milik liep zaterdag op eigen kracht het veld af en sprak na afloop van de wedstrijd de hoop uit dat het meeviel met zijn knie. "Het is niet zoals de vorige keer", werd hij geciteerd in de Italiaanse media. Napoli meldt zondagochtend dat er nog niet veel duidelijk is over de ernst van de blessure. De club schrijft op Twitter dat Milik maandag verder onderzocht wordt en dat hij mogelijk een nieuwe operatie moet ondergaan.

Daardoor lijkt het in ieder geval uitgesloten dat Milik dinsdagavond tijdens het duel van Napoli met Feyenoord in de groepsfase van de Champions League in actie komt. De spits miste een groot deel van het afgelopen seizoen doordat hij tijdens een wedstrijd van het Poolse nationale team zijn voorste kruisband afscheurde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen