Roda JC nog altijd puntloos: "Dat was wel even slikken"

24 september 2017, 10:44

Roda JC heeft dit seizoen nog altijd geen punten weten te pakken. Op bezoek bij Heracles leek de ploeg lange tijd een punt te gaan pakken, maar in de absolute slotfase ging de overwinning toch naar de Almeloërs. Trainer Robert Molenaar blijft desondanks positief.

"Het is zuur, ik kan er weinig anders van maken", reageert Molenaar na afloop van de 2-1 nederlaag tegenover FOX Sports. "We hadden aan het einde zelfs het overwicht. Eigenlijk leek het punt binnen te zijn. Het is wel even slikken dat die bal er dan toch nog ingaat. We moeten iedere week weer wat beter zijn, zowel verdedigend als aanvallend. We zien wel wat het dan oplevert."

Molenaar blijft sowieso rustig onder het feit dat Roda in de Eredivisie nog geen punt wist te pakken. "We gaan voor de ontwikkeling binnen ons team. Dat moet uiteindelijk leiden tot voldoende punten. Ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken. Als ik door deze nederlaag heen kijk, dan denk ik dat we op de goede weg zijn. Als ik heel druk ga doen, heeft niemand daar baat bij", besloot de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen