Groenendijk: "Daarom laten we El Khayati ook staan"

24 september 2017, 09:26

ADO Den Haag haalde zaterdagavond de eerste thuisoverwinning van het seizoen binnen door Sparta Rotterdam met 1-0 te verslaan. De ploeg van Alfons Groenendijk staat na vijf wedstrijden keurig in de middenmoot, maar de trainer beseft wel dat het tegen Sparta twee kanten op had kunnen vallen.

Abdenasser El Khayati maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Hij schoot door de benen van Julian Chabot de 1-0 binnen. "Het is een echte publieksspeler. We weten dat hij dit soort dingen kan doen en daarom laten we hem ook staan. Ook als je denkt dat hij er misschien wel doorheen zit", aldus Groenendijk in een eerste reactie tegenover FOX Sports. "Hij is nog maar een aantal weken bij ons, en toont nu al zijn waarde. Dat moeten we koesteren."

Toch zag Groenendijk ook nog verbeterpunten. "Het bleef lang spannend en we hadden het eerder af moeten maken. Vlak voordat de 1-0 viel pakte Robert Zwinkels nog een kopbal. De goal had ook aan de andere kant kunnen vallen, zo'n wedstrijd was het wel", realiseert de trainer zich. "We staan nu in de middenmoot en dat geeft lucht. Nu gaan we werken aan beter voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen