Luijckx helpt SønderjyskE diep in extra tijd aan gelijkspel

Luijckx helpt SønderjyskE diep in extra tijd aan gelijkspel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 september 2017 – Kees Luijckx heeft SønderjyskE een fraai punt bezorgd in de Deense competitie. De Nederlandse verdediger zorgde vrijdag in de uitwedstrijd van zijn club tegen koploper FC Nordsjaelland in de vierde minuut van de extra tijd voor de gelijkmaker: 2-2.

Binnen twaalf minuten stond SønderjyskE al met 2-0 achter tegen Nordsjaelland, maar de thuisclub drukte niet door. Door een eigen goal van Runar Rúnarsson kwam SønderjyskE in de 78ste minuut terug in de wedstrijd en diep in de extra tijd zorgde Luijckx voor de gelijkmaker. Voor de oud-speler van onder meer AZ, NAC Breda en ADO Den Haag was het zijn derde treffer van het seizoen. Eén minuut voor de 2-2 van Luijckx had SønderjyskE-speler Stefan Gartenmann zijn tweede gele kaart gekregen.

SønderjyskE staat met elf punten uit tien wedstrijden zevende in de Deense competitie. Nordsjaelland is met twintig punten de koploper.

Reacties

gerelateerd