Gevoel van uitersten bij ADO en Sparta voor treffen

23 september 2017, 00:47

Sparta en ADO Den Haag staan na vijf speeldagen boven de nacompetitiestreep. De Rotterdammers bezetten met vijf punten de twaalfde plaats, ADO is met één punt minder de nummer veertien van de rangschikking. ADO en Sparta, die deze week allebei werden uitgeschakeld in de beker, ontmoeten elkaar zaterdag (aftrap 20.45 uur) in Den Haag.

Groenendijk heeft goed gevoel

"Of het nou Ajax, Feyenoord of een andere club is, ik heb heel veel vertrouwen in deze groep. Ze kunnen veel meer dan ze zelf denken", stelt Groenendijk. Sparta ging dinsdag in de beker met 1-0 ten onder bij RKC Waalwijk. "De stemming zal daar na afloop niet optimaal zijn geweest", denkt de ADO-coach, "maar dat is ook wel weer gevaarlijk. Het zal daar gestormd hebben in de kleedkamer, ze zullen gebrand zijn op een goed resultaat. Wij moeten echter de baas zijn in eigen huis. Het wordt tijd dat wij hier een wedstrijd gaan winnen."

Pastoor gaat opstelling niet omgooien

Pastoor was onder de indruk van het spel van ADO tegen Ajax en Feyenoord. "Ik vind dat ze tegen Ajax en Feyenoord heel goed hebben gespeeld, naar hun mogelijkheden. Daarmee hebben ze het Ajax en Feyenoord moeilijk gemaakt. We hebben besproken hoe wij daar tegenover willen staan, zowel verdedigend als aanvallend", besluit Pastoor.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen