VVV en Zwolle na vijf wedstrijden keurig in linkerrijtje

22 september 2017, 16:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na vijf speeldagen in het nieuwe Eredivisie-seizoen staan PEC Zwolle en VVV-Venlo keurig in het linkerrijtje. Zwolle is met tien punten de nummer zeven van het klassement, de Limburgers staan met twee punten minder op plek negen. Zondag (aftrap 14.30 uur) treffen VVV en Zwolle elkaar in De Koel.

Steijn: "Het wordt een zware wedstrijd"

VVV vreest Tristan Dekker vanwege een blindedarmontsteking een aantal weken kwijt te zijn. Ook Johnatan Opoku is er niet bij tegen Zwolle. De aanvaller is net hersteld van een liesblessure, maar kampt nu met een gescheurde kuitspier. Zijn herstel gaat enige tijd duren. Roel Janssen en Vito van Crooij gelden als een twijfelgeval voor de ontmoeting met Zwolle.

Van 't Schip: "Gemakkelijk wordt het zeker niet"

Bij PEC Zwolle staat er voor het tripje naar Venlo een vraagteken achter de namen van Philippe Sandler (hamstring) en Younes Namli (lies). Beide spelers raakten donderdag in de gewonnen bekerwedstrijd tegen De Meern geblesseerd en trainer John van 't Schip weet nog niet of ze beschikbaar zijn tegen VVV.

John van 't Schip

John van 't Schip

"We willen onze lijn van het begin van dit seizoen doorzetten, maar het is natuurlijk wel een uitwedstrijd", vervolgt Van 't Schip. Daarvan hebben we er tot dusver twee gehad, waarvan we er één gelijk hebben gespeeld en één hebben verloren. We willen graag een goed resultaat neerzetten, maar we moeten bekijken hoe de wedstrijd verloopt. Gemakkelijk wordt het zeker niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen