Opgeleefde Maher: "Ik wil er staan als trainer mij nodig heeft"

21 september 2017, 22:55

Adam Maher is blij met de kans die hij donderdag bij PSV kreeg. De middenvelder stond in de basis in het bekerduel met Putten, terwijl hij al was afgeschreven. Hij greep de mogelijkheid met beide handen aan: Maher hielp PSV met twee doelpunten aan een 0-4 bekerzege.

In de zomer was het plan van Maher om te vertrekken. PSV zou geen strobreedte in de weg leggen, maar witte rook bleef uit. "Ik heb een gesprek gehad me de trainer. Ik ben nog steeds speler van PSV, en probeer mijn best te doen door alles te geven op de training", zegt Maher tegen FOX Sports. "Als de trainer mij nodig heeft wil ik er staan, ik ben blij met de kans van vandaag."

Hiervoor deed Maher dit seizoen een competitiewedstrijd mee bij Jong PSV. "Uiteindelijk wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen. Als ik bij het eerste de kans niet krijg, wil ik zoveel mogelijk wedstrijdritme op doen bij Jong. Ik moet ook aan mezelf denken, omdat ik fit wil zijn wanneer de trainer mij nodig heeft. Ik ben liefhebber van voetbal. Als ik kan voetballen, dan wil ik graag voetballen. En dan geef ik alles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen