Koeman: "Realistisch zijn in voetbal is soms moeilijk"

21 september 2017, 17:48

Ronald Koeman zegt dat Everton tijd nodig heeft. In Engeland waren de verwachtingen hoog, maar verloopt het seizoen tot dusver stroef. Everton heeft een aantal jonge spelers in de gelederen, en dat vraagt volgens Koeman om geduld.

"Vorig seizoen speelden we thuis sterk, met doelpunten en goede resultaten", zegt Koeman op de website van Everton. "Dit seizoen is totaal verschillend. Ook onze voorbereiding. We speelden in de kwalificatie van de Europa League en de wedstrijden waren lastig. Iedereen verwachtte veel van ons, nadat we de groepsfase haalden, in de competitie wonnen van Stoke City en een punt pakten bij Manchester City."

Everton won woensdag in de League Cup voor het eerst in zeven wedstrijden. Koeman heeft wel een verklaring voor de tegenvallende resultaten. "We hebben zes, zeven jongens die tussen de 19 en 22 jaar zijn. Dat heeft tijd nodig, en dat is ook normaal. Laten we die volgende stap maken. Dat betekent niet dat we geen ambitie hebben. Als er iemand is die dat heeft, ben ik dat. Maar ik ben realistisch, en realistisch zijn in het voetbal is soms moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen