Diego Costa lijkt voor terugkeer naar Atlético te staan

21 september 2017, 15:42

Het heeft er alle schijn van dat Diego Costa gaat terugkeren bij Atlético Madrid. De Spaanse spits lijkt donderdag medisch gekeurd te worden door de Spaanse topclub, die maximaal 65 miljoen euro voor de speler van Chelsea lijkt neer te leggen. Diverse Spaanse media, waaronder Marca, berichten over een rentree van Diego Costa in Madrid.

De 28-jarige spits kan de duurste speler ooit worden voor Los Rojiblancos. Hij zou pas vanaf januari 2018 voor Atlético in actie kunnen komen, aangezien de Madrilenen tot die tijd met een transferbod kampen. Marca stelt dat Atléti 55 miljoen euro moet betalen en dat daar 10 miljoen euro aan premies bij kunnen komen. Een medische keuring kan vrijdag plaatsvinden, stelt dit Madrileense medium. Een dag later vindt de wedstrijd tegen Sevilla plaats.

Diego Costa heeft al meer dan honderd dagen geen wedstrijd meer gespeeld. Voordat hij weer in actie komt, lijkt de grens van 200 duels zonder speelminuten al overschreden te zijn. De Spaanse spits deed het prima bij Chelsea, maar raakte aan het eind van vorig seizoen in de clinch met Antonio Conte. De Italiaanse manager zou de speler in een berichtje hebben laten weten dat hij weinig perspectief meer had op Stamford Bridge.

Diego Costa kwam in zijn eerste periode (2007-2014) bij Atlético tot 134 wedstrijden, 64 doelpunten en 22 assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen