Pochettino trekt complimentenblik open en prijst Vorm

20 september 2017, 11:48

Het was dinsdag een mooie avond voor Michel Vorm. De keeper kreeg zijn kans onder de lat bij Tottenham Hotspur en wist op Wembley de nul te houden in het met 1-0 gewonnen Carabao Cup-duel met Barnsley. Na afloop kreeg Vorm de complimenten van manager Mauricio Pochettino.

Pochettino liet na afloop weten dat hij zeer tevreden was met de teamprestatie, maar lichtte ook nog drie spelers uit: matchwinner Dele Alli, de 19-jarige debutant Juan Foyth en Vorm. "Ik wil hem feliciteren met zijn prestatie. Hij verdient alle lof", aldus de Argentijnse oefenmeester. "Zijn redding aan het begin van de tweede helft was fantastisch. Hij hield ons in leven en zorgde ervoor dat we konden winnen. Zijn werkwijze is zeer belangrijk, daarmee toont hij zo'n waarde. Hij is een topkeeper."

Vorm moet Hugo Lloris altijd voor zich dulden in de Spurs-pikorde, waardoor het niet altijd even makkelijk is voor de Nederlandse keeper. Dit was zijn eerste basisplek van het seizoen. In totaal was het al wel zijn 33ste duel voor Tottenham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen