Roda-geldschieter Korotaev op borgtocht vrijgelaten

20 september 2017, 10:44

Alexei Korotaev zit niet langer achter slot en grendel in Dubai. De investeerder van Roda JC Kerkrade is op borgtocht vrijgelaten in de gevangenis in de Golfstaat. Dat heeft zijn woordvoerder Antoine Casanova dinsdagavond bevestigd tegenover 1Limburg. Het is niet uitgesloten dat Roda JC weer op een bepaalde manier gaat samenwerken met de Zwitserse Rus.

Hoewel Korataev vrijgelaten is door het betalen van de borgsom, heeft hij zijn paspoort nog niet terug. Omdat de banktegoeden nog bevroren blijven, verandert er voor Roda JC nog niet zo veel. Toch is algemeen directeur Wim Collard verheugd door het nieuws. "In menselijk opzicht is dit natuurlijk het allerbeste nieuws voor Korotaev. Het is een kleine stap, maar we zijn wel blij met dit nieuws uit Dubai. Het verdere proces zullen we nog moeten volgen. De komende dagen en weken zal hij zelf alles weer op orde moeten krijgen voordat we verder praten. Het is nog te prematuur om te praten over het geld dat Korotaev heeft toegezegd aan onze club", zegt Collard tegen het bovengenoemde medium.

Korotaev bevond zich maar liefst zeven maanden in de cel in Dubai, omdat hij een som van ruim 17,7 miljoen euro had uitgeschreven op een ongedekte cheque.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen