Rodriguez uitblinker bij zege Bayern in Gelsenkirchen

19 september 2017, 22:24   Bijgewerkt: 19 september 2017, 23:43

Bij zijn debuut in de basisopstelling heeft James Rodriguez zich gelijk van zijn beste kant laten zien. De Colombiaan was uitblinker met een doelpunt en een assist in een 0-3 zege op Schalke 04. Ondertussen speelde VfL Wolfsburg zonder Andries Jonker als trainer met 1-1 gelijk. 

Schalke 04 - Bayern München 0-3

Bayern München had al binnen tien minuten op voorsprong kunnen komen, maar Ralf Fährmann redde uitstekend op een inzet van Sebastian Rudy. Uiteindelijk kwam na een klein halfuur toch de voorsprong voor de bezoekers op het scorebord. Naldo maakte hands (hetgeen geconstateerd werd door de videoscheidsrechter) en Robert Lewandowski schoot binnen. Niet lang erna tekende James Rodriguez voor zijn eerste goal in het shirt van Der Rekordmeister. Ondertussen liet ook Sven Ulreich (de vervanger van de lang geblesseerd Mannuel Neuer) zich af en toe zien met uitstekende reddingen. Uiteindelijk werd het 0-3 dankzij Arturo Vidal. De invaller schoot heerlijk raak na een fraai wippertje van Rodriguez.

VfL Wolfsburg - Werder Bremen 1-1

Zonder Andries Jonker als trainer en met Riechedly Bazoer op de tribune, begon Wolfsburg uitstekend aan de wedstrijd tegen Werder Bremen. De van Liverpool gehuurde Divock Origi was heel attent om een voorzet vanaf de linkerflank binnen te glijden. Wolfsburg beet echter niet door en dus kon Bremen zich terugknokken. Fin Bartels anticipeerde heel goed op een van richting veranderde voorzet en kopte uitstekend binnen. Gebre Selassie had nog kansen op de winnende treffer voor de bezoekers, maar zijn eerste schot landde op de kruising en de rebound werd van de lijn gehaald.

Overige uitslagen: 

FC Augsburg - RB Leipzig 1-0

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2-0

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen