"We hebben Serero waarschijnlijk harder nodig tegen Ajax"

19 september 2017, 20:31

Vitesse gaat geen risico nemen tijdens de KNVB Beker met Thulani Serero. Hoewel de middenvelder dinsdag wel meedeed aan de afsluitende training, heeft hij nog altijd last van naweeën van een knieblessure, vertelt trainer Henk Fraser aan Omroep Gelderland.

"We gaan zeker niet met Serero beginnen. Zondag is Ajax, dan hebben we hem waarschijnlijk harder nodig", aldus de Vitesse-coach. Verder zal hij niet teveel wijzigingen doorvoeren voor het duel met AVV Swift. "Als ik acht spelers tegelijk wissel, betekent dat ook iets voor de automatismen die er dan minder uitkomen."

"En er moet ook wel een eerlijke kans ontstaan voor anderen", vervolgt Fraser. "Dat is meer het geval als ik op twee plekjes een speler verander. Ik wil af van dat super voorzichtige. En meer de grenzen opzoeken. We zijn ook nog zo vroeg in het seizoen en ik ga er prat op dat vorig seizoen iedereen fit was op het eind. Daar moeten we nu opnieuw voor zorgen en daar heb ik ook vertrouwen in. Maar het moet wel veilig zijn en goed onderbouwd." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen