Room hoopt op debuut in de beker: "Het is nog afwachten"

19 september 2017, 17:59

Eloy Room kwam deze zomer over van Vitesse, maar omdat Jeroen Zoet uiteindelijk in Eindhoven actief bleef, keepte de PSV-aanwinst tot dusver alleen twee keer met de beloften in de Jupiler League. Donderdag kan daar verandering in komen als SDC Putten de tegenstander is in de KNVB Beker.

Veel Eredivisie-clubs - en zeker de topclubs - hebben immers de traditie om de reservedoelman in te zetten. "Ik heb het hierover nog niet gehad met de trainer. Voor mij is het ook nog afwachten. Natuurlijk hoop ik er wel op", vertelt de doelman tegenover Omroep Brabant. "De eerste periode bij PSV is me goed bevallen en ik heb het hier goed naar mijn zin. Dat Jeroen een goede wedstrijd heeft gespeeld, is goed voor het team. Maar ik moet gewoon goed mijn best blijven doen en dan komen de kansen wel."

Room neemt de wedstrijd tegen Putten dan ook serieus. "Er zijn altijd verrassingen in het bekertoernooi. Dat moeten we dus voorkomen. Voor ons is het zaak om er met focus en serieus naar toe te gaan en die overwinning mee te slepen. Nú gaat het om deze bekerwedstrijd. Daarna kunnen we het pas over FC Utrecht gaan hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen