Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Immobile bewijst opnieuw zijn waarde voor Lazio

Immobile bewijst opnieuw zijn waarde voor Lazio

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 september 2017 – Ciro Immobile heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor Lazio. Hij was donderdag als invaller tegen Vitesse al belangrijk, en bleek dat zondag in het competitieduel met Genoa opnieuw. Met twee doelpunten hielp de spits Lazio aan een overwinning: 2-3.

Tegen Genoa begon Immobile aan de aftrap. Sowieso speelden de Romeinen in vergelijking met het Europese treffen met Vitesse in een hele andere opstelling. Stefan de Vrij had net als in Arnhem wel een basisplaats. Evenals Bastos, die in Luigi Ferraris Lazio voor het eerst liet juichen.

Het was De Vrij die Genoa terug in de wedstrijd hielp. De verdediger wilde de bal wegwerken, maar schoot tegen een ploeggenoot aan. De pas zestienjarige Pietro Pellegri profiteerde dankbaar. Diezelfde Pellegri zou ook voor de 2-2 zorgen. Even daarvoor had Jordan Lukaku, in het veld gekomen voor De Vrij, Immobile in stelling gebracht voor een nieuwe Romeinse voorsprong.

Voor Immobile was de koek nog niet op. Hij maakte in de slotfase de beslissende treffer in het doelpuntrijke duel. De Italiaan strafte een slechte opbouw van Genoa af, en bracht Lazio zo weer op de vierde plaats. Het verschil met koplopers Napoli, Juventus en Internazionale is slechts twee punten.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd