Real Madrid klopt Sociedad in enerverend duel

17 september 2017, 22:42   Bijgewerkt: 18 september 2017, 00:45

Real Madrid blijft in het spoor van koploper FC Barcelona. De regerend landskampioen won zondagavond zonder de geschorste Cristiano Ronaldo op bezoek bij Real Sociedad (1-3), dat het eerste puntenverlies van dit seizoen leed. Beide ploegen schotelden het publiek een vermakelijk duel voor.

Het werd voor Borja Mayoral een gedenkwaardige avond. De twintigjarige aanvaller opende in San Sebastian de score en maakte daarmee zijn eerste officiële doelpunt in dienst van Real Madrid. Lang kon de Koninklijke niet genieten van de voorsprong. Kevin Rodrigues maakte tien minuten na de 0-1 de gelijkmaker voor de Basken. Doelman Keylor Navas mocht zich dat aanrekenen. Hij zag er niet helemaal goed uit. Navas liet de inzet van Rodrigues onder zijn lichaam doorglippen.

De goal van Mayoral

De gelijkmaker van Rodrigues

Bizar was de 1-2 van Real Madrid. Rodrigues was de gevierde man, maar groeide in de 36ste minuut uit tot de schlemiel. Hij verschalkte zijn eigen keeper. Extra zuur was dat hij in de aanval daarvoor de lat had geraakt. Smullen was de derde Madrileense treffer. Diep vanaf de eigen helft verstuurde Isco Gareth Bale, die met een imposante sprint voor doelman Gerónimo Rulli kwam te staan. Bale tikte de bal over Rulli heen en besliste het duel.

De eigen goal van Rodrigues

De goal van Bale

Het was voor Real Madrid pas de tweede competitiezege. De Champions League-houder staat op vier punten van koploper Barcelona.

Overige uitslagen:

Deportivo Alavés - Villarreal 0-3

Girona - Sevilla 0-1

Las Palmas - Athletic de Bilbao 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen