Fenomenale Dybala vloert Sassuolo met wereldgoals

17 september 2017, 14:27   Bijgewerkt: 17 september 2017, 14:40

In de Serie A was het zondag de middag van Paulo Dybala. De Argentijnse ster van Juventus nam op bezoek bij Sassuolo de gehele Turijnse productie voor zijn rekening en dirigeerde de regerend kampioen met drie wereldgoals naar een 1-3 zege. Daardoor heeft de aanvaller in alle Serie A-duels van dit seizoen gescoord en staat Juve na vier wedstrijden op twaalf punten.

Dat Dybala één van de beste spelers is van de Serie A, staat als een paal boven water. De 23-jarige Argentijn heeft dat zondagmiddag maar weer eens laten zien. In zijn honderdste duel voor de club maakte de jubilaris doelpunt 50, 51 en 52 voor Juventus. Alle drie waren ze even mooi. Hij opende zijn rekening in de zestiende minuut, door de bal met links schitterend in de verre bovenhoek te sturen.

Vervolgens hielden Sassuolo en Juventus lange tijd gelijke tred, tot de Argentijn in de tweede helft weer opstond. Vier minuten na de pauze trof hij doel met een slim puntertje in de korte hoek. Door de zege van vandaag staat Juventus na vier duels op twaalf punten, maar onaantastbaar is de club niet. Midweeks werd er kansloos verloren van FC Barcelona en ook tegen Sassuolo ging het even mis. In de 51ste minuut profiteerde Matteo Politano van geschutter van Stephan Lichtsteiner, 1-2.

Daardoor kwam Sassuolo, dat met één punt uit vier duels een slechte start kent, nog even terug in de wedstrijd. Dybala voorkwam echter dat de thuisploeg in een resultaat ging geloven. Tien minuten na de aansluitingstreffer vuurde hij raak met een prachtige vrije trap. Hij completeerde daarmee zijn tweede hattrick van dit nog prille Serie A-seizoen. Opmerkelijk is dat Dybala vandaag slechts drie doelpogingen noteerde, waaruit hij dus de maximale opbrengst haalde.

De statistieken van Dybala in de Serie A zijn dit seizoen onvoorstelbaar. Na vier wedstrijden staat hij op acht doelpunten en heeft hij in alle duels gescoord. Hij heeft daardoor een groot aandeel in de goede seizoensstart van Juventus, dat na vier duels op twaalf punten staat. Het houdt gelijke tred met Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen