Manchester City dendert door, nieuwe averij Liverpool

16 september 2017, 17:53

Manchester City heeft een uitstekende week in glans afgesloten. Na de 5-0 overwinning op Liverpool en de 0-4 zege bij Feyenoord was Watford het nieuwe slachtoffer van de ploeg van Josep Guardiola dat met maar liefst 0-6 won. Liverpool leverde andermaal punten in door thuis met 1-1 gelijk te spelen tegen Burnley

Watford - Manchester City 0-6

Het duurde voor Manchester City wat langer dan afgelopen week in Rotterdam voordat het de tegenstander wist te kraken, maar toen dat eenmaal gebeurd was ging het andermaal razendsnel. Binnen tien minuten was het namelijk drie keer raak. Sergio Agüero verlengde eerst een indraaiende vrije trap en was een paar minuten later attent toen Heurelho Gomes mistastte bij een lage voorzet. Niet veel later gaf de Argentijn de assist voor de 0-3 van Gabriel Jesus. Na de pauze pikte Nicolas Otamendi zijn goaltje mee en tekende Agüero voor zijn hattrick. Raheem Sterling mocht via een strafschop de eindstand bepalen op 0-6.

Liverpool - Burnley 1-1

Dat Liverpool achterin niet altijd even scherp is, werd ook tegen Burnley weer pijnlijk duidelijk. Het centrale duo zat er volledig naast bij een diepe bal, waarna Scott Arfield attent genoeg was om de bal in een keer binnen te schuiven. De thuisploeg reageerde snel via Mohamed Salah die uit de draai binnenschoot. Liverpool -  waar Philippe Coutinho zijn rentree maakte - liet daarna een ander mankement zien, namelijk het benutten van de kansen. Vooral in het eerste kwartier na de pauze had er een tegen de touwen gemoeten, maar de ploeg van Jürgen Klopp liet dit na. Vlak voor tijd leek Dominic Solanke alsnog voor de winnende te tekenen, maar de oud-speler van Vitesse trof de lat.

Huddersfield Town - Leicester City 1-1

Huddersfield Town heeft ook tegen Leicester City laten zien dat het bestaansrecht heeft in de Premier League. De dit seizoen verrassend sterk gestarte promovendus kwam even na rust zelf op voorsprong tegen de kampioen van 2015/16 door Laurent Depoitre. De spits draaide goed weg bij zijn man en schoof de bal vervolgens prima binnen. Lang bleef de voorsprong niet staan, want Jamie Vardy kon vanaf de strafschopstip gelijkmaken. 

Overige uitslagen

Newcastle United - Stoke City 2-1

West Bromwich Albion - West Ham United 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen