Van Dijk maakt rentree, Riedewald buiten selectie Crystal Palace

16 september 2017, 12:56

Virgil van Dijk is terug in de wedstrijdselectie van Southampton. De verdediger zit zaterdagmiddag op de bank. The Saints nemen het op tegen Crystal Palace, waar Timothy Fosu-Mensah een basisplaats heeft. Patrick van Aanholt moet zich schikken in een reserverol, terwijl Jairo Riedewald niet eens bij de selectie zit.

Van Dijk is terug van een enkelblessure, die hem maanden buitenspel zette. De Oranje-international vierde maandag al zijn rentree bij het reserveteam van Southampton. Daarnaast probeerde Van Dijk afgelopen zomer een transfer te forceren, maar hield zijn werkgever de poot stijf.

Tegenstander Crystal Palace ontsloeg deze week Frank de Boer. Roy Hodgson is zijn opvolger. Net als zijn voorganger doet hij een beroep op Manchester United-huurling Fosu-Mensah. Hodgson ruimde in de wedstrijdselectie geen ruimte in voor Riedewald, die door De Boer naar Selhurst Park werd gehaald.

Crystal Palace gaat in eigen huis op zoek naar de eerste punten van het seizoen. Omdat Bournemouth vrijdag won van Brighton & Albion Hove (2-1) staan The Eagles alleen onderaan.

Opstellingen

Crystal Palace: Hennessey; Ward, Fosu-Mensah, Dann, Schlupp; McArthur, Cabaye, Puncheon; Townsend, Benteke en Loftus-Cheek

Southampton: Forster; Soares, Yoshida, Hoedt, Bertrand; Davis, Romeu, Lemina; Redmond, Tadic en Long

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen